Montagetekniker - Klicka här och läs mer!

24 January 2018

Vill du ha ett roligt, omväxlande jobb och arbeta med en spännande produkt? Då kan tjänsten som montagetekniker hos Marine Jet Power vara något för dig!
Marine Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där vi motormässigt täcker hela spannet från 112kW till 15 MW. Våra jettar installeras på allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar och lyxyachts till arbetsbåtar. Vi har vår produktion i nya lokaler i Uppsala. 

Din roll
Som montagetekniker hos Marine Jet Power är du placerad på produktionsavdelningen och bygger ihop vattenjetaggregat till olika typer av båtar runtom i världen. En jet kan ta allt ifrån 2 dagar till en vecka eller mer att bygga, beroende på fartyg. Jetsen anpassas till det aktuella fartyget vilket innebär det att du kommer att bygga olika typer av jets med nya anpassningar och helt nya ritningar. Det gör att arbetet blir omväxlande och det kräver att du som montagetekniker har en förmåga att kunna överväga, begrunda och tänka nytt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har flerårig arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, gärna inom styckeproduktion, hydraulik, precisionstillverkning samtidigt lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Har du erfarenhet av montage, service och underhåll av större mekaniska komponenter och/eller produktutveckling ser vi det som mycket meriterande. Du får gärna ha goda kunskaper i engelska eftersom det kan bli aktuellt med kundmöten.
Som person är du driven och kvalitetsinriktad. Det är viktigt att produkterna håller hög kvalité vilket innebär att du även bör vara noggrann i ditt arbete. Vidare är du ansvarstagande och självgående samtidigt som du trivs med att arbeta tillsammans med andra för att uppnå bästa resultat.

Övrig information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Uppsala.  Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag! För eventuella frågor eller för att lämna din ansökan maila till: job@marinejetpower.com

Krav
Mycket goda kunskaper kring att montera och arbeta med mekaniska komponenter.

Meriterande